Miksi bloggaaminen on hauskaa?

2 vastausta to “Miksi bloggaaminen on hauskaa?”

Kommentit

Read below or add a comment...

  1. Vihreän langan kolumnista (http://www.vihrealanka.fi/kulttuuri/blogista-sarjakuva-albumiksi ) poimittuna sarjakuvan piirtäjän ajatuksia: ”Blogia tekee rennommin ja sensuroimattomammin. Jos olisin alusta asti ajatellut, että blogistani tulee lopulta albumi, en olisi varmaan saanut mitään tehtyä.” ”Blogiin perustuvalla sarjakuva-albumilla on ikään kuin lukijat valmiina: sitä on helppo mainostaa blogissa. Sähköjäniksen lukijat motivoivat minua myös tekijänä. Tunsin, että blogia kannatti jatkaa ja kehittää.””Hassua kyllä, painotuote antaa edelleen uskottavuutta. Albumista kirjoitetaan arvosteluja, toisin kuin blogeista. Albumi toimii myös työnäytteenä paremmin kuin sarjisblogi”

  2. Kimmo says:

    Hyviä kommentteja! Blogi voi tosiaan auttaa pitämään kynnyksen sopivan matalalla. Ja mahdollistaa keskeneräisten ajatusten testailun. Ja totta ovat nuo näkemykset albumista tai kirjastakin. Kuten eräs ystäväni totesi: “Aina välillä pitää kirjoittaa kirjoja, että säilyy uskottavuus.” 🙂

Kommentoi

css.php